Інтернет-магазин Lavla — Політика конфіденційності НАПИШИ НАМ
RU | UA
Вхід Favorite Cart 0

Угода про конфіденційність



Ця Угода визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних та інших даних, які надаються і розміщуються Користувачем при використанні сайту lavla.com.ua.
Якщо ви не згодні з умовами цієї Угоди, Ви можете не користуватися цим сайтом.

1. Збір персональних даних та іншої інформації.

1.1 Інформація, яку ви надаєте на сайті lavla.com.ua, охороняється Законом України «Про захист персональних даних».
1.2 Зверніть увагу на те, що для участі в деяких наших заходах і роботах, а також для отримання доступу до деяких послуг на сайті, вам знадобиться надати ідентифікаційну інформацію, наприклад, адресу електронної пошти, ім'я, поштову адресу, номер телефону і можливо інші дані («Інформація про власника аккаунта»). Тому Ви повинні повною мірою усвідомлювати, що даєте згоду на збір, використання та передачу персональних даних відповідно до положень та умов, викладених у цій Угоді.
1.3 Сайт lavla.com.ua не призначений для дітей молодше 18 років. Ми не збираємо інформацію у відвідувачів, які входять в цю вікову групу. Просимо батьків обговорити використання мережі Інтернет і передачу інформації в мережу з вашими дітьми.
1.4 На сайті може бути використана технологія під назвою "cookie". Cookie - це невеликі текстові файли, що містять інформацію, які зберігаються на комп'ютері при відвідуванні веб-сторінки. Вони забезпечують додаткову функціональність сайту і допомагають нам проаналізувати використання сайту.
1.4.1 Існує два види cookie файлів: cookie файли одного виду використовуються для «запам'ятовування» таких відомостей, як ім'я користувача та пароль, і зберігаються на комп'ютері до тих пір, поки ви не вирішите скасувати цю підписку. Якщо ви не користуєтеся функцією типу «Запам'ятати ім'я користувача та пароль», то такі файли не будуть зберігатися на вашому комп'ютері.
1.4.2 Інший тип файлів - сесійні cookie. Наприклад, вони використовуються для того, щоб відстежити, яку мову ви вибрали для відображення веб-сторінки. Під час відвідування сайту такі cookie файли тимчасово зберігаються в пам'яті вашого комп'ютера. Сесійні cookie файли не зберігаються надовго на вашому комп'ютері і зазвичай видаляються, коли ви закриваєте вікно веб-браузера.
1.5 Якщо ви не хочете отримувати cookie файли на сайті lavla.com.ua, то ви можете змінити налаштування свого веб-браузера для їх відхилення. Однак це може призвести до обмеження функціональності сайту.

2. Передача персональних даних.

2.1 Персональні дані, розміщені на сайті lavla.com.ua, не надаються третім особам, за винятком наступних випадків.
2.1.1 Після отримання згоди клієнта, до якого належить ця інформація.
2.1.2 За обґрунтованим запитом державних органів, які мають право отримувати такі дані.
2.1.3 Для захисту та охорони прав і власності сайту lavla.com.ua.
2.1.4 Для забезпечення власної безпеки користувачів сайту.

3. Використання даних.

3.1 Ми можемо використовувати отриману інформацію з такою метою.
3.1.1 Для моніторингу трафіку, з якого Ви отримуєте доступ до сайту; типу браузера і операційної системи, які використовуються для доступу до сайту; дати і часу вашого доступу до сайту; сторінок, які ви відвідуєте, і інтернет-адреси сайту, з якого ви отримали доступ до нашого сайту.
3.1.2 Для впізнання повторних відвідувачів (для аналітичної/статистичної мети).
3.1.3 Для анонімного відстеження взаємодії з інтернет-рекламою (для спостереження за кількістю відображень і кліків на рекламні банери).
3.1.4 Для налаштування або персоналізації вашої роботи (наприклад, привітання на сайті по імені).
3.1.5 Для транзакційної мети, такої, як робота з кредитними картами.
3.1.6 Для спостереження за використанням сайту, щоб наше спілкування з вами було максимально релевантним (відправка Вам повідомлень по електронній пошті та ін.).
3.1.7 Для підготовки та надання третім особам (наприклад, рекламодавцям) узагальнених статистичних даних.

4. Інші веб сайти.

4.1 На сторінках сайту можуть міститися посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не здійснюємо управління і не несемо відповідальності за зміст і методи забезпечення конфіденційності подібних веб-сайтів третіх осіб, які можуть бути пов'язані з сайтом lavla.com.ua. Такі веб-сайти можуть містити власні cookie файли на вашому комп'ютері і / або інакше збирати і обробляти персональні дані.
4.2 Ми настійно рекомендуємо вам ознайомитися з методами забезпечення конфіденційності на подібних сайтах третіх осіб перед тим, як скористатися ними.

5. Антиспам-політика.

5.1 Для нас спам неприйнятний, ми не відправляємо листи кому-небудь без дозволу, ми не продаємо і не здаємо в оренду адреси електронної пошти неуповноваженим третім особам. Це не означає, що ми можемо попередити появу спаму в Інтернеті. Якщо ви вважаєте, що отримали від нас небажану пошту, будь ласка, зв'яжіться з нами.

6. Безпека.

6.1 Адміністрація сайту lavla.com.ua використовує сучасні технології забезпечення конфіденційності персональних даних, отриманих з реєстраційних форм, які залишають відвідувачі сайтів, з метою забезпечення максимального захисту інформації.
6.2 Доступ до особистої інформації користувача здійснюється через систему авторизації з логіном і паролем. Користувач зобов'язується самостійно забезпечити збереження авторизованих даних, ні під яким приводом не розголошувати їх третім особам. Будь-які зміни особистої інформації, внесені шляхом авторизаційних даних, будуть вважатися здійсненими особисто Користувачем.
6.3 Збір, зберігання, використання, обробка, розголошення інформації, отриманої адміністрацією сайту за результатами відвідування приватною особою (відвідувачем або користувачем) її сайту та/або заповнення реєстраційних форм, у тому числі і персональні дані користувачів, здійснюються адміністрацією сайту відповідно до чинного законодавства України. Приватна особа (відвідувач або користувач) усвідомлює і дає згоду на збір і обробку своїх персональних даних адміністрацією сайту в межах і з метою, передбаченими умовами Угоди з користувачем, Угоди про конфіденційність відповідно до чинного законодавства України.

7. Прикінцеві положення.

7.1 Відвідуючи сторінки сайту та/або заповнюючи форму реєстрації на сайті lavla.com.ua, відвідувач автоматично приймає умови Угоди про конфіденційність.
7.2 Діяльність адміністрації сайту здійснюється відповідно до чинного законодавства України. Будь-які претензії, спори, офіційні звернення розглядатимуться виключно в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
7.3 Адміністрація сайту не несе відповідальності за будь-який прямий або непрямий збиток, понесений Користувачем або третіми особами, а також за недоотриманий прибуток в результаті діяльності сайту.
7.4 Умови цієї Угоди можуть бути змінені адміністрацією сайту в односторонньому порядку. Зміни в цій Політиці конфіденційності набирають чинності з моменту їх публікації на сайті. Ваше подальше використання Сайту після оприлюднення будь-яких змін у цій Політиці конфіденційності свідчить про вашу згоду з цими змінами. Текст діючої Угоди розміщено за адресою: https://lavla.com.ua/privacy

Цей сайт використовує файли cookies для більш комфортної роботи користувача. Якщо тобі потрібна додаткова інформація про використання cookies, будь ласка, відвідай сторінку «Політика конфіденційності».